Gode nisser
Noen god biter av nisser...
Som jeg har bilder av her på nettet. Alle har jeg bilde av og de godbitene vil komme inn når jeg får scanner.


LARS er en tidlig nisse.Nr 73. Lars endte i Ukraina.Lars sitter og spikker.

Lars ble solgt i 2003.

NOVI er en godnisse som eies av Åse i Stavanger.

solgt 2004.

JENS ANDREAS er en god gutt. Jens Andreas ble solgt på Letohalle. Han eies av Signe Johannesen Hun kjøpte også kona Marit som også er en skue. Marit kommer seinere for hun ble bestilt, og ble derfor ikke lagt ut på nettLILLO Martinsønn er en godnisse som eies av Grethe og Øyvind Birkelund.

Han ble solgt i 2006.


KLONDIK Henningsønn er en nisse på kjelke. Han har med kaffekjele og sekk.Kjelken er laget av meg, og det er et reinskinn i bunnen. Klondrik eies av Kristin Kilås.

han ble solgt 2007.


BRAGE Oddmundsønn og kona Brita eies av Kari Skogheim.Et godt nissepar.

solgt 2008.

BRITA kona til Brage som også eies av Kari Skogheim.

etterbestilt i 2009.


ODDAR Simenssønn er en godnisse som sitter på høygulvet med flaska. Se nøye på alle "småting" hoss denne nissen. BRA..Oddar eies av en samler. Ingrid Svensgård

solgt 2008.

IVAR Jens Andreassønn er en godnisse. Ivar koker kaffe over bål. Mange små detaljer og legge merke til her.Storsamleren Ingrid Svensgård eier denne nissen.

Solt 2009.

ELDAR Annfarssønn er en flott nisse. Flott rot med naturlige steiner. Eldar eies av Hege Osnes.

Solgt 2009.

ALTUNG Arisønn var en nisse med "eventyrrot". Legg merke til at det sitter hoder av troll i rota. Altung eies av samleren Ingrid Svensgård.

Solgt i 2009.

BJØRVE Henningsønn var en herskapelig flott nisse. Her er kreativen min brukt helt ut.Øltønna på låvegulvet, halm og katten ved føttene. Her mangler ingen ting. Denne nissen var den beste i 2009. Den eies av Marianne Svensgård, datter av storsamleren Ingrid.

solgt 2009.

BERGSTEIN Simensønn er den største nissen jeg har laget. Bergstein sitter med en utrolig fin utskjert skåte på fanget. Bergstein er et syn for øye i jula. Han eies av storsamler Ingrid Svensgård.

Bergstein ble levert på kjerringmessa 2009, da han var bestilt.

LINDAR Larsottosønn er en enkel nisse. Det fine med Lindar er roen han har over seg. Lindar eies av Anita Stene Nordal.

Lindar ble solgt 2009

GOGGEN Ågessønn er en fin nisse som eieren Ann Kristi og Leon.

Solgt 2009.

KJELLFRID er Goggens kone. Ann Kristi og Leon eier henne også.

solg 2010.

TOM August Tomsønn var en gedigen fin nisse som sitter på en tønne. Han ble solgt som julepresang til kona til Rolf Jacobsen.De er også eiere av foreldreparet Tom og Tina.Tom har jeg håndtåvet dress til av hvit ull.

Solgt i 2010.

GRAM Soggensønn er en gedigen flott nisse. Gram sitter på en veldig gamel tønne som ble kjøpt på en antikkmesse i Vikingskipet. Samleren Heine Østmoe ble dens lykklige eier.


Solgt 2010.

TORSTEIN Gammelnok sønn var en av godbitene mine i 2010. Lenge vurderte jeg og eie han selv, men Ingrid storsamleren min på Gol fikk kjøpe den. Ingrid Svensgård eier han.

solgt 2010.