Litt av hvert
Jeg har ikke ord til Ronny. Denne nettsiden er sååååå bra. Jeg takket julaften med tårer og glede....

Ronny med sin kjære hund Luna.

Jeg setter så utrolig stor pris på hva du har gjort for meg Ronny. Jeg bare er superstolt av den nye siden. jeg vet jo at du har mer enn nok og gjøre i NRK, enda- har du tatt din fridtid til og gi meg ny sie. Ikke bare at du laget den forige, men ei til liksom. Jeg vet ikke hvordan jeg skal takke. Men Ronny. TUSEN TAKK jeg har ikke ord.
mamma


Syntes at jeg må legge til trollet du fikk på din 30 års dag


En artig hilsen 2008
Sjarme Eliassen
Hei Trollmor.
Her kommer noen ord fra din "sønn" Sjarme Troll Amonssøn. Mine nye "eiere", May-Brit & Bjørn Arild har tatt meg med til mitt nye hjem langt oppe i fjellene i "vestre" Gudbrandsdal. Du kan besøke mitt nye hjem ved å sjekke denne linken : http://www.lgd.no/skaabu.html
Der ser du bilder av det nye hjemmet mitt. Og gjett hva!!! Her er det mengder av Troll over alt! Og Skåbutroll er veldig lett å komme i kontakt med. Selv om det er mange andre troll her finnes det masse tumleplass for oss her.
Mine favorittfjell heter Ruten, Rundhø, Heidalsmuin og Saukampen. Alle i størrelsen 1400-1800 meter. Jeg kan se alle fjellene fra vinduet mitt her jeg står!

EN LITEN TING MOR : Kan du rette navnet mitt på slektstreet ? Det er skrevet feil. Det står Sjame og det høres jo ut som en "Samisk gud". Fint om det riktige navnet mitt kommer dit.

Snart skal jeg ut å Trolle mde de andre lokale Skåbutrollene men nå er det 20 minus ute og ALLT FOR MYE SOL!!!!!! Derfor holder jeg meg her inne i peisvarmen. Mine nye "eiere" sender Godt Nyttår`s hilsener i massevis.
Hilsen Sjarme Troll Amonssønn

PS. KAN DU SENDE DENNE MELDINGEN VIDERE TIL DE SOM EIER MIN TROLLMOR BRYNHILD?
Trollfar Amons & søstra mi Tørva vet jeg hvor bor så de får jeg nok lett kontakt med.
Hilsen Sjarme Eliassen-

her er bilde av 611 Sjarme Amonssønn som bor på Skåbu hoss Eliassen